Däckmarket Ekenäs

 

Öppettider

  • 8.00 - 17.00

DÄCKMARKET EKENÄS

Vi är ett företag inom Däckmarket / Rengasmarket kedjan och vi finns i Ekenäs, Vitsippsgränden 1(Pojogränd 1) (invid 25:an). Företaget Oy Daniek Ab med hjälpnamnet Ekenäs Däckmarket grundades redan 1990. Tidigare idkade vi däck- och fälgförsäljning vid ESSO i Ekenäs sedan 1986 så med andra ord har vi 26 års erfarenhet inom branschen.

Som ledande däckhandlare i västra Nyland satsar vi stenhårt på att bli Ditt förstahandsval när du skall byta däck, köpa fälgar eller göra däckservice. Hos oss hittar du många olika alternativ på däck och fälgar och garanterat något som passar just dig! Hos oss kan du även bekvämt lämna däcken på förvaring i vårt däckhotell!

Vi hyr även ut bilar. För tillfället har vi två personbilar, tre paketbilar, två minibussar och en släpvagn till uthyrning.

Vår personal som för tillfället består av fyra fast anställda skolas intensivt vilket betyder att vi har den bästa möjliga kunskapen om nyheter och teknik inom branschen. Vår omsättning under 2015 var ca 1,67 milj. euro!

Har du andra ärenden att göra under tiden vi byter dina däck och fälgar? Fråga om vår lånebil finns tillgänglig! Bilen är till för dig som köper nya däck eller fälgar.

Välkommen till vår depå önskar däckhandeln nära dig och ”däckis personalen”!

    Ditt namn *

    Din e-postadress *

    Ämne *

    Meddelande