10 vuotisjuhla-arvonnan päävoitto Imatralle

Päivi Nakari on Mercedes-Benzin onnellinen voittaja

Rengasmarketin 10-vuotiskampanja huipentui tiistaina Imatralla, kun juhlavuoden arvonnan pääpalkinto, Continentalin renkailla varustettu Mercedes-Benz A 160 Premium Business, luovutettiin voittajalle. Onnellinen tuliterän Mercedes-Benzin voittaja Päivi Nakari oli osallistunut arvontaan Rengasmarket Imatra / Imatran Rengaspalvelu -liikkeessä.

- En voinut uskoa voittoa todeksi, sillä en ole koskaan voittanut mitään, kommentoi tuore Mercedes-Benzin omistaja Päivi Nakari. Kävimme vaihdattamassa pojan autoon uudet kesärenkaat ja poika kehotti osallistumaan arvontaan. Sanoi vielä, että hoida homma kotiin – ja minähän hoidin.

Tunnelma oli katossa, kun kymmenen vuotta vanha Peugeot vaihtui tuliterään A-sarjan Mercedes-Benziin.

- Nyt on ensimmäiset kilometrit ajettu ja hyvältähän tämä tuntuu. Kesälomalla teemme varmasti pidemmän reissun, Nakari suunnittelee.

Juhlavuoden kunniaksi kampanjoitiin näyttävästi kaikkiaan 50 paikkakunnalla, 72 Rengasmarket-liikkeessä. Valtakunnallinen mediakampanja pyöri tv:ssä, radiossa, internetissä ja paikallismedioissa.

Continental Rengas Oy:n Rengasmarket-ketjupäällikkö Sami Laaksosen mukaan kampanja toimi hyvin.
- Kauppiaat olivat tyytyväisiä ja saimme paljon porukkaa liikkeisiin. Kilpailuun osallistui kaikkiaan 28 704 ihmistä yhteensä 72 liikkeessä ympäri Suomen. Palkinto oli Continentalin renkaita myyviin liikkeisiin sopiva premium-luokan auto, joten totta kai myös se kiinnosti. Lisäksi jokaisessa liikkeessä arvottiin Rengasmarket kustomoitu Jopo-polkupyörä.Lisätietoja:
Continental Rengas Oy
Sami Laaksonen, Rengasmarket-ketjupäällikkö
puh. 050 444 9948